Opulent deep browns with glimmers of natural light set the mood for this inspiring design by Wolveridge Architects. The designers contrast recycled timbers,  blackened plywood walls, and a black ceiling against the enjoyment of light and the  framed views of the landscape. 

  1. conigrl reblogged this from reidarcade and added:
    ❤️️
  2. oldbathwater0 reblogged this from reidarcade
  3. reidarcade reblogged this from theinterioredge
  4. lucassupertramp reblogged this from theinterioredge
  5. prier-pourunebrique reblogged this from artchiculture
  6. aleatorydesign reblogged this from veryveryfinehouse
  7. veryveryfinehouse reblogged this from artchiculture
  8. parti-hardy reblogged this from tenzenmen
  9. tenzenmen reblogged this from artchiculture
  10. artchiculture reblogged this from dume3
  11. dume3 reblogged this from designchitecture
  12. juansarchitecture reblogged this from designchitecture
  13. designchitecture reblogged this from aboyfromjapan
  14. aboyfromjapan reblogged this from autonomous-aaron
  15. expellent reblogged this from theinterioredge
  16. imaginayseraslibre reblogged this from suddenstranger
  17. the-killer-his-vanilla reblogged this from grimrockford
  18. ktaylork reblogged this from mired-in-thingness
  19. precursor-to-greatness reblogged this from suddenstranger and added:
    Home (via TumbleOn)
  20. arqnemesio reblogged this from lucassupertramp
  21. mired-in-thingness reblogged this from autonomous-aaron
  22. emrj reblogged this from suddenstranger
  23. eyeronik-eyekonik reblogged this from suddenstranger
  24. plagueparade reblogged this from suddenstranger
  25. grimrockford reblogged this from suddenstranger